Werken in een browser

Top  Previous  Next

 

 

Werken in een browser

 

 

De Data Security RI&E is een zogenaamde webapplicatie. Dat betekent dat u ermee werkt via een programma dat webpagina's kan tonen - een zogenaamde browser. Dat klinkt wellicht technisch, maar is in de praktijk een programma waar u al regelmatig mee werkt: bijvoorbeeld Internet Explorer (van Microsoft), Chrome (van Google), Firefox (van Mozilla) of Safari (meestal op een Apple apparaat).

 

Elk van die programma's heeft een eigen set mogelijke instellingen. De RI&E  is zo gemaakt dat deze werkt voor gangbare instellingen van elke browser. We verwachten dus dat u geen aanpassingen aan de instellingen hoeft te doen om met de RI&E te werken.

 

Het is echter wél mogelijk dat uw instellingen zo zijn dat de RI&E niet functioneert. Dat is meestal alleen zo indien u (of uw automatiseerder) daar een specifieke noodzaak voor had. In dat geval kan het uitkomst bieden (indien nodig) om uw browser naar de standaardinstellingen terug te zetten. Indien dat niet mogelijk is, kunt u wellicht één van de andere hierboven genoemde browsers installeren (deze zijn op moment van schrijven van deze helptekst allemaal gratis).